Downloads

Aansluitschema binnenshuis

288Kb U krijgt een aansluiting op het glasvezelnetwerk van De Kop Breed. In bijgevoegd aansluitschema vindt u een uitleg in 4 punten voor de meest voorkomende situaties.

Overdrachtformulier

pdf (499Kb) Met het door beide partijen ondertekenen van dit document wordt de deelnemersovereenkomst en het bijbehorende lidmaatschap inclusief de in de voorwaarden benoemde bijkomende bepalingen betreffende de aansluiting op het glasvezelnetwerk van De Kop Breed overgedragen.

Voorwaarden De Kop Breed

pdf (515 Kb) U bent een overeenkomst aangegaan tot deelname aan het glasvezelnetwerk gerealiseerd door de Coöperatie De Kop Breed U.A. in het aansluitgebied Roderwolde e.o. De in deze voorwaarden benoemde bepalingen gelden voor alle deelnemende leden van de coöperatie De Kop Breed U.A. die diensten via het glasvezelnetwerk afnemen.

Aanmeldformulier Coöperatie De Kop Breed

PDF (3 pagina's) Met dit formulier meldt u zich aan als lid van de Coöperatie De Kop Breed. Dit is nodig om van onze diensten gebruik te kunnen maken. Door ondertekening van dit formulier gaat u akkoord met het betalen van 7 euro per maand gedurende tien jaar; de z.g. Buitengebiedtoeslag. Voor betaling per maand ondertekent u bijlage A. Voor betaling in één keer (750 euro, d.w.z. 90 euro korting) ondertekent u bijlage B. N.B.! U dient ook een provider te kiezen! De adressen waar u uw aanmeldformulier in kunt leveren vindt u op deze website onder nieuws/inleveradressen.

Aanmeldformulier Netvisit

PDF Indien u voor Netvisit kiest als uw nieuwe provider kunt u dit formulier invullen en opsturen naar het op het formulier vermelde adres.

Aanmeldformulier PLINQ

PDF Indien u voor PLINQ kiest als uw nieuwe provider kunt u dit formulier invullen en opsturen naar het op het formulier vermelde adres.